Linkbuilding har aldrig været mere brugt end det er idag, og det er der en god grund til. For at opnå de gode resultater på google, så er du nød til at fortælle google at din side er populær, og det gør man bedst ved at skabe noget relevant indhold som er værd at linke til, hvilket er kaldet linkbuilding. Men lad os gå i dybden med hvad linkbuilding er, og hvordan du får nogle gode og gratis links og finde 21 gratis linkbuilding muligheder i bunden af siden.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er en del af diciplinen SEO også kendt som Søgemaskine optimering, som betyder at man optimere en hjemmeside, således at google bedst muligt kan finde den og give den bedre placeringer indenfor den ønskede kategori. Linkbuildin er blevet yderst populært at gå mere op i end det var tidligere, fordi man ikke kendte lige så meget til værdien af links og derved vidste man ikke om det overhoved gav udbytte eller ej.

Linkbuilding betyder helt konkret at du skaffer indgående links til en hjemmeside, hvilket kan ske på flere forskellige måder. Den bedste måde er afgjort, at skabe indhold som lokker andre hjemmesider til at linke til din hjemmeside. Dette er kaldet organiske links, og giver et tydeligt billede til google om at dit indhold på hjemmesiden er godt nok til at det kan opnå et fortjent link. En anden måde at skaffe links på er ved at købe reklameindlæg eller såkaldte advertorials og guest posts (gæsteblogindlæg). Her kan man på den måde få andre bloggere og hjemmeside ejere til at linke til ens side imod at man betaler dem. Dette giver også google en ide om at din side er værd at linke til, hvilket igen betyder at den får mere autoritet og værdi, hvilket skaber bedre placeringer på google.

Køb links hos SEOworks

Køb links

Hvis du går og overvejer at komme seriøst i gang med linkbuilding, så kan du overveje at købe links til din hjemmeside. Køb links hos en leverandør som f.eks. SEOworks.dk hvor vi har et udbud af links eller såkaldte guest posts du kan købe til billige priser. Køb links til din hjemmeside hvis du ønsker at komme i top på google, hvor du som bureau kan købe links til dine kunder og som hjemmeside ejer kan klare linkbuilding delen selv og derved slippe for at betale et bureau for at klare linkbuildingen for dig.

Linkbuilding Guide

For at lave linkbuilding til en hjemmeside, så er det du først og fremmest skal vide, er hvor på din hjemmeside der skal laves linkbuilding til. Forsiden er den stærkeste side på din hjemmeside og den giver også værdi til alle de interne sider du har på den, så det er oplagt at sikre at du får nogle links til din forside. Her kan du med fordel bruge ankertekster med de søgeord du gerne vil findes på. En ankertekst er den tekst som linker er i som eksempelvis denne: Linkbuilding som fortæller hvad man bliver henvist til når man klikker på det pågældende link.

Lav værdifuldt indhold

For at få mange links så er man nød til at skabe indhold som tiltrækker flere indgående links, som giver værdi til andre hjemmesiders læsere. Derfor er det vigtigt at du skaber noget værdifuldt indhold som sikre at læserne også bliver på siden, for hvis du ønsker at linkbuilding skal skabe værdi for en hjemmeside, så skal man også bibeholder læserne på hjemmesiden, hvilket giver den bedst mulige effekt af din linkbuilding strategi.

Linkbuilding Priser

Der findes mange søgemaskineoptimerings bureauer som laver linkbuilding og derfor er der stor forskel på linkbuilding priser hos de forskellige bureauer. Når man søger efter linkbuilding priser så skal man være opmærksom på at mange bureauer også tager betaling for de links de skaffer, uanset om det er betalte links, guest posts eller orgniske links, så du skal vide hvilke linkbuilding priser der er hos den SEO ekspert du vælger at gøre brug af. Ofte så er linkbuilding priser fra alt mellem 200 og 5000 kr. pr. link afhængig af hvilken kvalitet de forskellige links er i som bliver anskaffet. Her bør du altid lave et budget i samarbejde med det SEO bureau som laver din linkbuilding, så priserne på linkbuilding hænger sammen med dine forventer til de linkbuilding priser du har lavet dit budget ud fra.

Linkbuilding Gratis

For at få linkbuilding gratis, så skal man skaffe de såkaldte organiske links, som også kendetegnes som ”earned links”. Disse links er dem som jeg har nævnt længere oppe, som kommer af værdifuldt indhold og som ikke kræver at du betaler for at få disse links. Gratis linkbuilding kan også være i form af links som kommer fra forums, kommentarer eller links fra andre af ens hjemmesider, som på den måde ikke er blevet betalt for. Nedenfor får du lige en gratis linkbuilding liste hvor du kan lave din linkbuilding gratis med en del gratis linkbuilding muligheder. Det er ikke sikkert at du kan lave alt linkbuilding gratis, men du kan komme stille og roligt i gang med linkbuilding helt gratis, som er ganske fint for de helt nyopstartede virksomheder som ikke har et markedsføringsbudget.

Gratis linkbuilding liste – Gratis links

Gratis linkbuilding liste - gratis links

Her er en Gratis linkbuilding liste med 20 gratis links som du kan bruge til din hjemmeside. Denne Gratis linkbuilding liste kan hjælpe dig godt igang med gratis links til din hjemmeside, som er lette at komme i gang med.

 1. Bedoemmelse.dk – Her skal du blot oprette en bruger til din virksomhed.
 2. Findenwebshop.dk – Hvis du har en webshop kan du få et link ved at oprette dig der.
 3. aeo.dk – Opret en bruger og indsæt derefter et link til din profil efter eget ønske.
 4. Partner-ads.com/dk – Opret et partner program og få en side med et link
 5. linkcentralen.dk – Opret dig og få et link til dine hjemmesider.
 6. thehub.dk – For start-ups. Her kan du få et link på din konto.
 7. bornibyen.dk – opret enten en begivenhed, en netbutik eller noget andet.
 8. iværksætter.dk – Opret en virksomhed og få et link til den.
 9. studentoffer.dk – Her kan du oprette studierabatter
 10. hotfrog.dk – Her er et meget stærkt virksomheds register du kan oprette dig på.
 11. livecounter.dk – Opret en besøgstæller og få et gratis link.
 12. advertise.dk – Opret en virksomhedskonto og indsæt et link efter eget valg.
 13. enspendo.dk – Opret en udvalgt rabatkode og indsæt dit link.
 14. kommunikationsforum.dk – Opret dit link her
 15. Artikeldatabasen.dk – Skriv en artikel med dit link i og læg den op på siden.
 16. aok.dk – Opret en konto og indsæt et link.
 17. digitaliser.dk – Her kan du oprette en bruger og oprette flere links på din beskrivelse.
 18. gratis.dk – Giv noget gratis og få et gratis link.
 19. GDPR-mærket – Denne mærkningsordning giver også et gratis link.
 20. reklamebeskyttelse.dk – Ansøg denne mærkningsordning og få et gratis link.
 21. Facebook.com – Opret en virksomhedsprofil og få et link (do not follow link, men stadig et link)

 

Hvis du vil købe links, så kan du oprette en konto hos os på SEOworks ved at klikke her