Der findes utroligt mange webhoteller derude, så det kan godt være lidt en jungle at vælge mellem dem. Men UnoEuro er klart en af de mest populære og kendte i Danmark. De har nogle stabile servere og support der er i topklasse.

Hvis nogen spørger os hvem de skal vælge som Webhotel, så er der ingen tvivl om at vi altid vælger UnoEuro som dem vi kan anbefale. Jeg har personligt altid haft hosting hos UnoEuro i de mere end ti år hvor jeg har haft hjemmesider, og jeg er aldrig blevet skuffet.

UnoEuro rabatkode: ”3GRATIS” – Giver 3 måneders ekstra GRATIS webhosting – 12 måneder bliver til 15 måneder.

Gå til UnoEuro’s nyeste tilbud her→

Sådan kommer du i gang hos UnoEuro

Det først du vil opleve når du skal oprette en hjemmeside eller et domæne hos UnoEuro, er at brugervenligheden er i top. Det første du skal gøre er at finde et domæne til din hjemmeside. Her kan du søge efter lige præcist det domæne som du gerne vil gøre brug af.

Når du har valgt det domæne som din hjemmeside skal have, så skal du vælge et webhotel. Her fungere Bronze Suite helt fint for langt de fleste, og hvis din hjemmeside får vokseværk, så kan du altid opgradere til næste Webhotel. Men et Bronze Suite koster kun 8,50 kroner om måneden, så det er noget langt de fleste lige kan presse ind i deres budget.

Når du har valgt både dit domæne og dit webhotel, så kan du nu gå til betaling, hvor du skal få betalt og derefter så vil du modtage en mail med loginoplysninger til din UnoEuro konto.

UnoEuro support

UnoEuro har ikke telefonisk support, men til gengæld så har de et ”Ticket system” hvor du blot skal skrive til dem i en ”Ticket” og så får du svar derigennem. Selvom man måske forventer at der kan gå længe fra at kontakte dem til at få et svar, så vil man som regel faktisk få svar indenfor en times tid og personligt har jeg oplevet at have svar indenfor 5 minutter mange gange. Så det fungere til UG.

Fordele og ulemper ved Unoeuro.dk

Der er naturligvis fordele og ulemper ved alle webhosting udbydere, og det er der naturligvis også ved Unoeuro.dk. Derfor vil vi lige liste de fordele og ulemper op som vi har fundet hos unoeuro.dk:

Fordele

  • Billig hosting
  • Nemt at købe nye domæner
  • 1-click WordPress installer
  • Hurtig svar ved support

Ulemper

  • Ingen telefonisk support
Gå til UnoEuro’s nyeste tilbud her→

Unoeuro 1-click WordPress installer

Hos Unoeuro har du også mulighed for at bruge deres 1-click WordPress installer til wordpress hjemmesider. Det betyder ganske enkelt at når du har oprette din hosting konto, så vil du kunne installere wordpress på din hjemmeside/ dit domæne, og det kan du gøre med bare 1 enkelt klik. Så med 1 klik kan du få installeret WordPress og komme i gang med din hjemmeside indenfor få minutter.

Unoeuro Rabatkode

Som skrevet i toppen af denne artikel, så har sørget for en rabatkode til dig. Med nedstående rabatkode så vil du kunne få 3 måneder Gratis webhosting hos Unoeuro.dk.

UnoEuro rabatkode: ”3GRATIS” – Giver 3 måneders ekstra GRATIS webhosting – 12 måneder bliver til 15 måneder.

Gå til UnoEuro’s nyeste tilbud her→

Unoeuro web Mail

unoeuro mail

Unoeuro mail

Unoeuro har også en glimrende mail, hvor du kan oprette så mange e-mails du har lyst til, til det domæne du har. Med en Unoeuro mail så kan du have samlet alle dine informationer omkring din hosting, din hjemmeside og virksomhed i deres mailsystem som fungere præcist som andre mail platforme.

Med en UnoEuro webmail så vil du få en nem og simpel mail, hvor du kan oprette mapper, bruge signatur og alt der er behov for, når man har en virksomhedsmail. Med deres webmail får du altså en mail til din hjemmeside og virksomhed som fungere overalt, også på mobiltelefonen.

Unoeuro Kontakt, kontaktoplysninger og adresse

Du kan nemt kontakte Unoeuro og deres adresse. Nedenfor vil du se deres kontaktoplysninger Og adresse.

UnoEuro Danmark A/S
Højvangen 4
8660 Skanderborg

Kontakt UnoEuro her

Gå til Unoeuro her

Gå til UnoEuro’s nyeste tilbud her→