Der findes rigtigt mange webhoteller derude, så det kan godt være lidt en jungle, når man skal vælge mellem dem. Men Simply (tidligere Unoeuro) er klart en af de mest populære og velkendte i Danmark. De har nogle yderst stabile servere og support der er i top, med hurtig respons.

Hvis jeg bliver spurgt af andre, hvem de bør vælge som Webhotel til deres hjemmeside, så er der ingen tvivl om at vi altid fortrækker Simply som dem vi anbefaler. Jeg har personligt altid haft hosting hos Simple (tidligere Unoeyro) i over de mere end ti år hvor jeg har haft mine egne hjemmesider, er jeg aldrig blevet skuffet.

Simply rabatkode: ”3GRATIS” – Giver 3 måneders ekstra GRATIS webhosting – 12 måneder bliver til 15 måneder.

Gå til Simply’s nyeste tilbud her→

Sådan kommer du i gang hos Simply

Det først du oplever når du skal oprette en hjemmeside hos Simply, er at brugervenligheden er helt i top. Det første du skal gøre er at finde et domæne til din kommende hjemmeside. Her kan du søge efter præcist det domæne som du gerne vil bruge.

Når du har valgt et domæne som din hjemmeside, så skal du bruge et webhotel. Her fungere Bronze Suite helt fint for langt de fleste af os, og hvis din hjemmeside får vokseværk, så kan du altid opgradere til det næste Webhotel. Et Bronze Suite koster kun 8,50 kroner om måneden, så det er noget de fleste kan presse ind i deres budget.

Når du har valgt både et domæne samt dit webhotel, så kan du nu gå til betalingen, hvor du skal få betalt og derefter så vil du modtage en mail med loginoplysninger til din nye Simply konto.

Simply support

Simply har ikke telefonsupport for basiskunderne, men det har de for deres Pro og Enterprise kunder, men til gengæld så har de et ”Ticket system” hvor du skal skrive til dem i en ”Ticket” og så får du svaret igennem. Selvom man måske tror at der kan gå længe fra at kontakte dem til at få dit svar, så vil man som regel kunne få svar indenfor en times tid og personligt har jeg oplevet at få svar indenfor 5 til 10 minutter mange gange. Så det fungere over alt forventning.

Fordele og ulemper ved Simply.dk

Der er fordele og ulemper ved alle webhosting udbydere, og det er der også ved Simply.dk. Derfor vil jeg lige liste de fordele og ulemper op som vi har fundet hos Simply.dk

Fordele

  • Billig og stabil hosting
  • Nemt at købe et nyt domæne
  • 1-click WordPress install
  • Hurtig svar fra supportten

Ulemper

  • Ingen telefonisk support
Gå til Simply’s nyeste tilbud her→

Simply 1-click WordPress installer

Hos Simply har du mulighed for at bruge deres 1-click WordPress installer til dine wordpress hjemmesider. Det betyder at når du har oprette dit webhotel og din konto, så vil du kunne installere wordpress på din hjemmeside/ dit domæne, og det kan du gøre med bare et enkelt klik. Så med et klik kan du få installeret WordPress på din hjemmeside og komme i gang indenfor få minutter.

Simply Rabatkode

Som skrevet i toppen af denne artikel, så har sørget for en rabatkode til dig. Med nedstående rabatkode så vil du kunne få 3 måneder Gratis webhosting hos Simply.dk

Simply rabatkode: ”3GRATIS” – Giver 3 måneders ekstra GRATIS webhosting – 12 måneder bliver til 15 måneder.

Gå til Simply’s nyeste tilbud her→

Simply web Mail

Simply webmail

Simply webmail

Simply har også en fremragende mail som hedder Simply Webmail, hvor du kan oprette lige så mange e-mails du har lyst til, til det domæne du ejer. Med en Simply mail så kan du få samlet alle dine informationer omkring hosting, hjemmeside og din virksomhed i deres mailsystem som fungerer præcist som de andre mail systemer.

Med en Simply webmail så vil du få en nem og enkel mail, hvor du kan oprette forskellige mapper, bruge en signatur og alt der er brug for, når man har en virksomhedsmail. Med deres web mail får du altså en mail til din hjemmeside samt virksomhed som fungerer overalt, også på mobilen.

Simply Kontakt, kontaktoplysninger og adresse

Du kan nemt kontakte Simply og deres adresse. Nedenfor vil du se deres kontaktoplysninger samt adresse.

Team.blue Denmark A/S
Højvangen 4
8660 Skanderborg

Kontakt Simply her

Gå til Simply her

Gå til Simply’s nyeste tilbud her→