Annonce

Vi lever i dag i en tid, hvor vi har god mulighed for at nå ud til en bredere befolkningsgruppe ved at kommunikere digitalt. Her er der ikke blot tale om alle de mange sociale platforme, men også hjemmesider og andre digitale redskaber. Men inden du kommer for godt i gang, så er det vigtigt at du har et kendskab til SEO.

Selvstændig SEO-specialist kan hjælpe dig godt på vej

Internettet er en ganske populær ting nu om dage, og vil formentligt have en fortsat stigende popularitet det næste lange stykke tid. Det er en ganske smart måde at kunne nå ud til en bred gruppe af mennesker på, netop fordi så mange af os nu foretrækker at bevæge os online, fremfor at skulle tage ud til de fysiske butikker. Selvom det selvfølgelig også kan være ganske udmærket at være ude iblandt fysiske forretninger, så er det ganske hurtigt og lige til, bare at kunne handle direkte fra din dagligstue. Men når det kommer til hjemmesider, så er SEO en vigtig del af dette. Hvis du og din virksomhed stadigvæk er ny når det drejer sig om dette begreb, så kan du med fordel klikke på linket her, eftersom Henrik Bondtofte udtaler sig om SEO. Henrik er SEO-ekspert og har mere end 10 års erfaring indenfor online markedsføring. Med Henriks hjælp, har du mulighed for at få et klart og detaljeret billede af, hvad SEO egentlig går ud på, og hvorfor det er en fordel for enhver virksomhed, at have kendskab til. Skulle du have yderligere spørgsmål, så kan du selvfølgelig også altid tage et kig på siden her, for at se om du kan finde svaret.

Hvad er SEO egentlig?

Kort fortalt, så går SEO ud på, at din hjemmeside skal blive nemmere at finde i en søgemaskine. Jo nemmere en hjemmeside er at finde, og jo højere op i rank den er, jo flere mennesker besøger siden. Vi kender det alle sammen, hvis vi søger i Google, så vælger vi som oftest nogle af de første søgeresultater der popper frem, i stedet for at skulle bladre flere sider. Netop derfor er det en fordel at have kendskab til SEO, så du og din hjemmeside kan komme højere op, og derved opnå flere kliks. Det lyder måske en smule forvirrende, og det kan det også sagtens være, men med den rette hjælp fra Henrik Bondtofte, så er du bestemt i gode hænder. Her lærer du alt hvad du behøver at vide, for at kunne komme godt i gang med din webshop, uden at opleve problemer med SEO undervejs.